Presedintele PNL, Ludovic Orban, considera ca PSD "va iesi rau'' din sedinta CExN de vineri, pentru ca liderii social-democrati sunt preocupati "cum sa isi regleze conturile" intre ei in loc sa se gandeasca la binele romanilor si la buna guvernare.
"Dupa CEx va iesi la fel de rau cum a iesit din castigarea alegerilor. Au castigat alegerile cu un program, tot promitandu-le oamenilor marea cu sarea si le-au oferit instabilitate politica, scandaluri interne, instabilitatea echilibrelor macroeconomice, incetinirea ritmului de crestere economica, scaderea puterii de cumparare a populatiei. Guvernarea lor catastrofala cu siguranta are consecinte negative asupra perceptiei partidului. Se pare ca vor iesi si mai rau, pentru ca liderii PSD sunt preocupati cum sa isi regleze conturile intre ei in loc sa fie preocupati de binele romanilor si de buna guvernare. PSD este un partid care nu s-a adaptat la democratie, la statutul Romaniei de membru al UE, al NATO. Nu intelege nimic din ceea ce inseamna o societate democratica si o economie capitalista. Este un partid tributar trecutului comunist, un partid care nu are nicio legatura cu nevoile si cu aspiratiile romanilor de astazi", a spus Orban, vineri, dupa ce a participat la deschiderea Consiliului organizatiei de tineret (YEPP) a Partidului Popular European organizat de TNL in perioada 21 - 23 septembrie in Bucuresti, potrivit Agerpres.

Comitetul Executiv National (CExN) al PSD se afla in sedinta la Palatul Parlamentului, tema centrala de discutie prefigurata fiind demersul public asumat de mai multi lideri ai formatiunii printr-o scrisoare deschisa in cuprinsul careia se cere demisia lui Liviu Dragnea din functiile de presedinte al PSD si de sef al Camerei Deputatilor si asigurarea interimatului la sefia partidului de catre premierul Viorica Dancila, presedinte executiv al social-democratilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.