Doina Pana, vicepresedinte PSD pentru regiunea nord-vest, a declarat, vineri, inainte de sedinta CEx PSD, ca organizatiile pe care le reprezinta au mandatat-o in unanimitate sa-l sprijine pe Liviu Dragnea si a precizat ca aceasta pozitie coincide si cu ceea ce gandeste personal.

"Atat timp cat Parlamentul si-a facut treaba prin legislatia grea scoasa - si nu ma refer doar la legile justitiei, ci la offshore, parteneriatul public-privat -, cat timp Guvernul isi face treaba, ce ne-a apucat? (...) Problemele in partid e normal sa le discuti in partid. Cat timp Parlamentul, Guvernul merg bine, de ce sa iesi public?”, spune nedumerita Doina Pana.

Cum vede Doina Pana lucrurile dupa sedinta Cex de astazi: „Cred ca partidul va iesi intarit, chiar daca unii vor avea nemultumiri. De 14 ani in PSD credeti ca eu n-am avut nemultumiri? Poate le-am avut de curand. (...) Nu e usor de lucrat cu Liviu Dragnea”, a marturisit Doina Pana, dar apoi a adaugat: „Nu poti sa nu vezi, sa nu derulezi tot ce s-a intamplat in partid de cand Liviu Dragnea conduce. Am castigat zdrobitor cu programul de guvernare coordonat de Liviu Dragnea. Vorbeam de frustrari. Va dati seama ce frustrari are domnul Dragnea cand castiga alegerile cu un program coordonat de el si nu poate fi premier?”, a mai spus Doina Pana, potrivit digi24.ro.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.