Senatorul Niculae Badalau, lider al PSD Giurgiu, spune ca se raliaza scrisorii semnate de Gabriela Firea, Paul Stanescu si Adrian Tutuianu, prin care se cere demisia lui Liviu Dragnea.

"Ma raliez declaratiei comune a colegilor mei, un demers intru totul democratic, menit sa salveze partidul intr-un moment dificil. Suntem cu totii datori sa facem o analiza onesta si deschisa a situatiei in care a ajuns Partidul Social Democrat si sa punem degetul pe rana, pentru ca in politica nu e loc nici de sentimente, nici de resentimente.

Totodata, consider ca, daca scrisoare pe care am transmis-o catre liderii partidului in cadrul sedintei Comitetului executiv din ianuarie ar fi fost discutata, nu ne-am mai fi aflat astazi in acest impas.

Suntem vulnerabili, ca partid si ca guvern, pentru ca avem un lider vulnerabil, care atat prin situatia sa juridica, cat si prin modul sau de actiune din ultima perioada, a atras asupra PSD oprobriul unei insemnate parti a societatii romanesti.

PSD este un partid care guverneaza pentru oameni, si guverneaza cu rezultate notabile. Este pacat ca din cauza unui context politic nefavorabil sa fie minimalizate sau chiar puse in pericol proiectele majore din Programul de Guvernare pe baza caruia am castigat alegerile.

Avem nevoie de clarificari, de decizii urgente, care sa ne ajute sa trecem peste acest moment si sa ramanem uniti si coerenti in actiunea noastra politica", a scris Badalau pe pagina sa de Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.