Gabriel Zetea, liderul PSD Maramures, a declarat ca liderii PSD din Transilvania se vor reuni joi seara pentru a decide daca vor sustine sau nu scrisoarea in care se cere demisia lui Liviu Dragnea.

"Pot sa va confirm si eu ca sunt destui (sustinatori ai documentului - n.r.), nu cunosc un numar fix, nu am facut parte din grupul care a redactat aceasta scrisoare. Imi displace ca aceasta scrisoare a fost facuta publica inainte de a o discuta in partid. Sunt lucruri normale in scrisoare, la care nu ai cum sa te opui. Lucrurile legate de buna guvernare, de sustinerea Guvernului, toate sunt lucruri pe care fiecare membru PSD si le doreste a fi intarite. Cum vom gasi o solutie amiabila din care partidul sa iasa mai unit va fi mai delicat. PSD nu este format doar din membrii CEx. Nu cred ca vineri se va lua o decizie pe care sa o accepte toata lumea, dar trebuie gasita o solutie pentru ca aceasta situatie sa se opreasca. Aceasta disputa politica dauneaza guvernarii", a declarat, la Digi 24, liderul PSD Maramures, informeaza News.ro. (Citeste si: Textul integral al scrisorii prin care mai multi lideri PSD ii cer demisia lui Liviu Dragnea)

Chestionat daca este de acord cu semnatarii scrisorii, care spun ca situatia juridica a lui Liviu Dragnea a devenit vulnerabilitatea majora a PSD, liderul PSD Maramures a spus ca este evident ca imaginea liderului PSD "este extrem de sifonata".

"Exista asemenea puncte de vedere si ele pot fi valide. Atata timp cat Liviu Dragnea a fost cumva paratrasnetul atacurilor impotriva PSD si cam el a incasat toate loviturile, este evident ca imaginea lui nu ca este sifonata, este extrem de sifonata. Mass-media, o parte a societatii civile, o buna parte dintre romani contesta. Nu putem sa negam evidenta acestui lucru", a afirmat Zetea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.