In timp ce se afla in direct la o emisiune difuzata online, Elon Musk a decis sa fumeze marijuana. Acesta se afla in direct alaturi de gazda emisiunii Joe Regan Experience, cand si-a aprins un joint urias pe care l-a fumat fara probleme.


Alegerea de a fuma marijuana in timp ce se afla in direct a continuat pe parcursul intregii emisiunii, adica timp de doua ore, noteaza Metro.co.uk.

Miliardarul Tesla a venit imbracat in emisiune cu un tricou personalizat pe care scria "Occupy Mars" (Ocupa Marte). Discutiile cu moderatorul au inclus teme precum dragostea, inteligenta artificiala, rasa umana si omenirea.

In timp ce povestea despre provocarile pe care le are de infruntat din postura de CEO al companiilor Tesla si SpaceX, acesta si-a aprins nestingherit o tigara cu marijuana.

A mai facut precizari cum ca se simte ca un mutant si ca si-a dat seama de la 5 sau 6 ani ca este diferit fata de restul lumii. Acesta a completat: "Am crezut ca sunt nebun. Mintea mea este constant plina cu gânduri din care nu pot evada”.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.