Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, nu a dorit sa comenteze postarea europarlamentarului ALDE Renate Weber, prin care aceasta cerea demisia lui Darius Valcov, dar a mentionat totodata ca publicarea fisei de externare a unei persoane "nu este ceva normal".

"Cred ca in virtutea necesitatii apararii si protejarii drepturilor individuale, indiferent cine face un asemenea lucru nu este ceva normal", a spus Tariceanu, intrebat fiind daca este "in regula" ca un consilier al prim-ministrului sa publice o fisa de externare a unei persoane care a trecut printr-o perioada dificila.

Pe de alta parte, in cadrul declaratiei de presa sustinute la Palatul Parlamentului, Tariceanu nu a dorit sa comenteze postarea europarlamentarului ALDE Renate Weber, care cerea demisia lui Darius Valcov, dupa ce acesta a postat pe Facebook fisa medicala a unui protestatar din Piata Victoriei.

"Am vazut, este o postare a doamnei europarlamentar Renate Weber, este o postare in nume personal. Nu angajeaza partidul", a declarat liderul ALDE, potrivit Agerpres.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.