Deputatul USR Cristian Ghinea o critica pe Viorica Dancila, dupa declaratiile facute astazi la inceputul sedintei de Guvern. Premierul a afirmat joi ca „unii incearca, din motive strict politice, sa alimenteze aceasta spirala a conflictului care sa scindeze si mai mult societatea”.

"V-am spus ca suntem intr-un film cu mafioti prosti. Si in filmul asta Vasilica a primit rolul cel mai stupid – politistul tont printre politistii rai si batausi.

Dupa ce luni de zile cei de la PSD si ALDE au aruncat cu laturi in cei care ii contesta, inclusiv amenintari cu moartea, a venit astazi Dancila din concediu, cu mintea odihnita, sa verse o lacrima pe musamaua de la guvern cum ca opozitia instiga la ura si dezbinare.

Imi aduc aminte, la repezeala, numai cateva din declaratiile lor din ultima vreme. Suna cam asa:

Liviu Dragnea, sefu' la Romania: “Curatam tara de acesti sobolani”.

Cristian Birdac, consilier in cadrul Secretariatului General al Guvernului : “Trebuiau mitraliati, nu stropiti cu apa !!!“.

Catalin Radulescu, deputat PSD: “Nu ne provocati ca venim 1 milion si va calcam in picioare!“

Narcis Catalin Beciu, vicepresedinte ALDE: “Animalelor, mi-e scarba de voi. De toti aia care ati fost pe strada, aseara“.

Maria Grapini, europarlamentarul de curte al lui Dan Voiculescu: “Fara certificat de prost nu puteti participa la miting“.

Politistul rau si politistul tont - ultima moda la PSD", a scris, pe Facebook, Cristian Ghinea.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.