Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca in acest moment sunt patru candidati pentru functia de procuror-sef DNA.

UPDATE 17:07 - Sase procurori si-au depus candidatura pentru a ocupa functia de procuror-sef al Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) a anuntat, vineri, Ministerul Justitiei.

"Candidaturile depuse pana la data de 24 august 2018, ora 16,30, la Ministerul Justitiei pentru selectia procurorilor in vederea efectuarii propunerii de numire in functia vacanta de procuror sef al Directiei Nationale Anticoruptie sunt Paula – Nicoleta Tanase, Nicolae Lupulescu, Gabriela Scutea, Andrei Bodean, Adina Florea Si Sorin Armeanu", au anuntat, vineri, reprezentantii Ministerului Justitiei.

"In acest moment sunt 4 candidati pentru functia de procuror sef DNA si 14 candidati pentru functia de judecator la TUE ! La orele 16.30, pe pagina MJ, vom afisa listele de candidati pentru cele doua functii!", a scris Tudorel Toader intr-o postare pe Facebook.

Pana in momentul transmiterii stirii, ministrul Justitiei nu a precizat cine este cel de-al patrulea candidat.

In cursa pentru sefia DNA s-au mai inscris fosta adjuncta a Laurei Codruta Kovesi la Parchetul General, procurorul Gabriela Scutea, Paula Tanase de la Galati si procurorul militar Nicolae Lupulescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.