Nora Dinca, jurnalista Realitatea TV, a publicat pe pagina de Facebook fotografiile din seara de 10 august, in care apare cu fata rosie si iritata de la gazul CS folosit de jandarmi in interventia brutala din Piata Victoriei.

"M-am jenat pana acum sa le fac publice. Le-au vazut doar apropiatii si procurorii militari. Sunt insa atat de revoltata de minciunile si tupeul acestor borfasi criminali, incat trebuie sa le arat, ca nu cumva sa ma trezesc ca zice vreunul ca am mintit.

Asa am aratat in acea noapte. La tv nu se vad ca in realitate, eram grena. Pana dimineata nu am putut sta locului, trebuia sa ma misc incontinuu ca sa nu urlu. Aveam pulsul 130 si frison. Imi veneau in minte tot timpul copiii de Colectiv, ce trebuie sa fi fost pe sufletul lor, iar asta ma ajuta sa nu plang. Cand m-am spalat pe cap, m-am gandit f serios ca e posibil sa mor. Si acum tusesc pana la sufocare si sunt ragusita.

Am doua prietene care si azi tusesc sange si se simt f rau. Niste doctori ticalosi scriu diagnostice seci de farinfigita si laringita acuta, fara sa faca investigatii amanuntite (analize de sange, de sputa etc) si refuza sa pomeneasca in fisa ca au fost expuse vineri la gaze toxice in Piata Victoriei, pe motiv ca au trecut 72 de ore.

Este inadmisibil tot ce se intampla -psihopatii criminali sunt pusi sefi, mint abject, cu nerusinare, presedintele tarii tace si pare fara griji, iar poporul cinstit, vanat si gazat si batut, e pe cont propriu. Sa va fereasca Dumnezeu cel Sfant de cod rosu de gradul IV pe bune, jigodiilor", a scris Nora Dinca pe Facebook, miercuri seara, potrivit Realitatea.net.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.