Animalele sunt extrem de diferite - in postura, infatisare si comportament. Uneori, a fi diferit inseamna sa fii special, doar ca cei din jur trebuie sa si observe asta. Ce a inceput ca un ghinion pentru un caine din Pomeranian s-a transformat in noroc cand a atras atentia unei tinere marinimoase.

Asa cum noteaza si Bored Panda, cainii sunt cei mai buni prieteni ai oamenilor, fiinte extrem de recunoscatoare pentru orice atentie primita. Ceea ce nu le garanteaza si faptul ca oamenii se vor purta la fel de frumos cu ei intotdeauna.

Cainele Bertram, acum cu o pagina de Instagram dedicata, cu peste 145k de urmaritori, nu a avut la inceput un statut atat de norocos. Acesta a fost abandonat de cei care il cresteau, pentru ca aparent era prea mare pentru a fi vandut. Din fericire, el a fost adoptat destul de repede de o artista din New York care l-a adorat de la prima vedere. Aceasta a condus mai multe ore pentru a-l aduce la ea acasa.

Noua stapana a lui Bertram l-a transformat curand intr-o vedeta in mediul online, unde a cucerit publicul virtual prin poze dintre cele mai simpatice. In timpul zilei, cainele ii tine companie stapanei sale la galeria de arta unde lucreaza.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.