Politistii din Prahova cauta un minor in varsta de 15 ani din localitatea Balta Doamnei, dat disparut de mama sa, care sustine ca fiul ei a fugit de acasa dupa ce si-ar fi violat fratele de 4 ani, informeaza IPJ Prahova. 

Potrivit sursei citate, politistii au fost sesizati, sambata dimineata, in jurul orei 4, de o femeie din localitate despre faptul ca fiul sau de 15 ani l-ar fi violat pe fratele lui de 4 ani dupa care ar fi disparut de la domiciliu.

Minorul disparut are urmatoarele semnalmente: inaltime 1,70, constitutie astenica, par drept saten, ochi caprui. "La momentul plecarii era imbracat cu pantaloni de culoare albastra cu model de culorile alb-gri, tricou de culoare albastra cu model de culoare alba si papuci de culoare neagra", precizeaza IPJ Prahova, potrivit Agerpres.

Persoanele care pot da informatii despre minor sunt rugate sa sune la 112 sau sa anunte cea mai apropiata unitate de politie, arata sursa citata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.