Doi muncitori ai Carierei Pinoasa, din cadrul Complexului Energetic Oltenia, s-au electrocutat in timp ce faceau reparatii la un transformator electric aproape de Rovinari.

Conform Inspectoratului de Politie Gorj, panoul electric ar fi explodat, iar cei doi au fost transportati la spitale din Bucuresti.

"Doi muncitori au fost arsi pe maini si fata, dupa ce un panou electric ar fi explodat. Politistii efectueaza cercetari in cadrul unui dosar penal pentru nerespectarea masurilor de securitate si sanatate in munca", a declarat Miruna Prejbeanu, purtatorul de cuvant al IPJ Gorj, potrivit Hotnews.ro.

Unul dintre angajati, in varsta de 40 de ani, a fost preluat de un elicopter SMURD si dus la Spitalul Floreasca, iar cel de-al doilea, in varsta de 48 de ani, a fost preluat de o ambulanta si dus la Spitalul de Arsi din Bucuresti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.