O fetita de doi ani a fost impuscata mortal in mod accidental de catre un baietel de patru ani vineri in comitatul San Bernardino din statul american California (vest), potrivit politiei, relateaza sambata agentia Xinhua.

Departamentul serifului din comitatul San Bernardino a precizat ca fetita era verisoara baietelului. Tragicul incident a avut loc in localitatea Muscoy din San Bernardino, informeaza Agerpres.

Fetita a decedat la circa o ora dupa ce a fost dusa la spital. Adultii care se aflau in locuinta in timpul incidentului sau la scurt timp dupa cele intamplate au fost dusi la sediul Departamentului serifului pentru audieri, a relatat cotidianul local San Bernardino Sun.

Potrivit publicatiei, un bunic al fetitei, Cesar Lopez (53 de ani), a fost arestat, deoarece baietelul de patru ani a descoperit arma de foc intamplator in locuinta lor. Barbatul a lasat arma intr-un loc usor accesibil pentru copii. Baietelul a gasit arma si a tras un singur foc, nimerind-o pe fetita.

Potrivit asociatiei Gun Violence Archive, care ofera acces liber online opiniei publice la informatii referitoare la violentele care au legatura cu armele de foc in SUA, 7.965 de persoane, inclusiv 380 de copii cu varste sub 11 ani, si-au pierdut viata in accidente cu arme de foc.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.