Europarlamentarul Catalin Ivaneste de parere ca actualul Cod administrativ constituie o incercare a presedintelui PSD, Liviu Dragnea, de a-si fideliza administratia locala.

"De fiecare data cand se pun mai multe teme importante, vitale pentru tara, se ingramadesc in aceeasi perioada de timp, este clar ca ceva nu este in regula. Acest Cod ascunde foarte multe, pe de o parte ascunde o incercare a lui Liviu Dragnea de a-si fideliza administratia locala, pentru ca stie din experienta lui de presedinte de consiliu judetean ca daca ai primari, daca controlezi administratia ai si voturi, pe de alta parte sunt si multe concesii facute UDMR, din nou, ca sa isi asigure acel suport de care are nevoie, ca sa isi asigure majoritatea (...). In Harghita si Covasna, pe acest nou cod, nu va mai exista niciun cetatean roman de etnie romana in administratia publica. Sigur ca asta va conveni foarte mult UDMR, dar nu stiu cat de corect ar fi ca nicio functie publica din Harghita si Covasna sa nu mai fie ocupata de romani.

Nu sunt legi coerente, sunt doar facute in scop electoral si doar in interesul personal al lui Liviu Dragnea", a precizat europarlamentarul, citat de romaniatv.net.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.