Fostul ministru al Sanatatii, reprezentant al Miscarii RO+, sustine ca modificarea Codului penal s-a facut „ca sa il scape pe Dragnea si pe toti nenorocitii care au furat din banii spitalelor si din banii de medicamente”.

"S-au batut cu pumnul in piept ca fac transplant pulmonar in Romania si l-au lasat pe Calin sa moara, aratand inca odata ca ceea ce strica ei (pentru ca ei sunt statul!), oamenii nu pot repara. Nici macar atunci cand se aduna si doneaza peste 200.000 de euro in doar 5 zile.

Au schimbat Codul Penal ca sa il scape pe Dragnea si pe toti nenorocitii care au furat din banii spitalelor si din banii de medicamente.

Fac legi care sa interzica "antiromanismul" in timp ce ei il practica in fiecare zi, ii vedem cu burdihanele si cefele lor late sau cu frizurile lor perfecte cum explica ce este romanismul si ce inseamna patriotismul.

Ii vedem infasurati in drapel de ziua tricolorului, impopotonati la evenimente mondene sau tantosi prin parlament, aratand un singur lucru: ca au puterea. Ca am fost cu totii atat de prosti sa ii lasam sa ia puterea, pacalind oamenii cu minciunile lor ordinare.

O sa treaca insa si vremea nesimtitilor, a imbuibatilor, a toapelor si a analfabetelor!

S-ar putea sa dureze luni, s-ar putea sa dureze ani... dar vremea lor va trece. Vremea lor va trece pentru ca lumea lor deja nu mai exista in afara granitelor acestei nefericite tari, dupa cum nici ei nu exista in afara spatiului in care propaganda lor inca da roade", a scris Vlad Voiculescu pe Facebook, dupa ce modificarile Codului Penal au fost votate in Parlament.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.