Thomas Markle, tatal lui Meghan Markle, fosta actrita americana care a devenit sotia printului Harry luna trecuta, a spus ca daca regina Elisabeta a II-a se intalneste cu presedintele Trump luna viitoare, atunci suverana britanica ar trebui sa isi faca timp pentru a se intalni si cu el, potrivit site-ului cu stiri despre vedete TMZ.com, citat de Reuters.

In acest comentariu care ar putea provoca neliniste in randul membrilor familiei regale britanice, Thomas Markle pare sa o critice pe regina Elisabeta a II-a pentru intentia de a se intalni cu Donald Trump pe 13 iulie in timpul vizitei pe care presedintele american o va efectua in Marea Britanie.

''Daca regina este dispusa sa se intalneasca cu arogantul si insensibilul presedinte al nostru, nu are nicio scuza sa nu se intalneasca cu mine. Nu sunt nici pe departe atat de neplacut'', a declarat Thomas Markle pentru site-ul TMZ.com.

Thomas Markle nu a fost prezent la nunta fiicei sale din motive de sanatate, insa a dezvaluit intr-un interviu, acordat la inceputul acestei luni, ca noul lui ginere l-ar fi sfatuit sa ii acorde o sansa presedintelui Trump, scrie Agerpres.

El a mai spus ca simte ca familia regala britanica l-ar fi pus ''la colt'' dupa acel interviu. Thomas Markle a adaugat ca nu a mai vorbit cu fiica lui sau cu altcineva din casa regala dupa interviul pe care l-a acordat postului de televiziune ITV.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.