Liderul USR, Dan Barna, spune ca modificarile la Regulamentul Camerei deputatilor urmaresc scoaterea la propriu din Parlament a deputatilor USR.

"Liviu Dragnea vrea sa ne scoata din Parlament, la propriu. PSD pregateste modificarea regulamentului intern al Camerei Deputatilor, astfel incat parlamentarii USR sa nu mai poata participa la sedintele de plen si ale Comisiilor daca tulbura ordinea in vreun fel", afirma Dan Barna.

El sustine ca, de altfel, astazi in Parlament au intrat doar invitatii PSD, iar cei ai USR au fost dati afara.

"Niciodata nu s-a intamplat asa ceva din 1989 incoace", mai afirma liderul USR.

Biroul permanent al Camerei Deputatilor a trimis, miercuri, comisiei de specialitate un proiect de modificare a Regulamentului forului legislativ initiat de catre deputatul PSD Eugen Nicolicea, ca urmare a protestului organizat pe holul Parlamentului de cativa cetateni, invitati de grupul senatorial al USR. Potrivit modificarilor, deputatii care nu respecta regulamentul, ce va interzice orice perturbare a activitatii, pot fi sanctionati cu suspendarea participarii la lucrari, intre 2 si 30 de zile lucratoare, informeaza News.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.