Fostul presedinte Traian Basescu afirma ca "Romania, stat membru NATO si UE, se afla la mana si mintea unui psihopat incult, dar avid de putere" si isi exprima convingerea ca, in intimitatea lui, Liviu Dragnea se crede ori Ceausescu, ori Napoleon, adaugand faptul ca acesta "nu-si da seama ca este un psihopat care omoara o tara pentru ca in jurul lui nu este nimeni care sa-i spuna STOP"

Basescu: Romania, stat membru NATO si UE, se afla la mana si mintea unui psihopat incult, dar avid de putere

"Oare cum am ajuns aici? Romania stat membru NATO si UE se afla la mana si mintea unui psihopat incult, dar avid de putere. Un psihopat care, fara rusine, cumpara cu bani publici bugetari, pensionari si asistati sociali; un psihopat care a capturat pur si simplu cel mai mare partid socialist din Europa; un psihopat care a subjugat o majoritate parlamentara ce reactioneaza cu slugarnicie la toate «pohtele» lui; un psihopat care a impus un program de guvernare ce a facut pulbere echilibrele macro-economice ale tarii; un psihopat care ameninta public ca va distruge «statul paralel» cand de fapt el vrea aducerea tuturor institutiilor statului la cheremul lui; un psihopat care a schimbat patru premieri (Ponta, Grindeanu, Tudose si Dancila) pana a gasit unul si incompetent slugoi (primilor trei le lipsea doar ultima calitate); un psihopat care sta la putere pentru ca a avut abilitatea sa se inconjoare de o cohorta de slugi printre care si «liberalul rosu», care il sustine neconditionat de dragul puterii si in dispretul interesului tarii", scrie Traian Basescu pe pagina sa de Facebook.

Potrivit lui Traian Basescu, "in intimitatea lui, Dragnea se crede ori Ceausescu, ori Napoleon". "Nu-si da seama ca este un psihopat care omoara o tara pentru ca in jurul lui nu este nimeni care sa-i spuna STOP. Oare cum am ajuns aici?", incheie fostul presedinte, potrivit Adevarul.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.