In batalia electorala care va urma in 2019, PNL va fi alaturi de Klaus Iohannis, a afirmat sambata presedintele liberalilor, Ludovic Orban, care a salutat decizia sefului statului de a candida pentru inca un mandat de presedinte al Romaniei. 

''PNL este alaturi de presedintele Romaniei asa cum a fost si in 2014, cand Klaus Iohannis a castigat alegerile prezidentiale, asa cum PNL a fost alaturi de el in toti anii trecuti de la alegerea sa in functia de presedinte. In batalia electorala care va urma in 2019, PNL va fi alaturi de Klaus Iohannis'', a declarat Ludovic Orban.

Presedintele PNL a precizat ca anuntul facut de Klaus Iohannis, la o zi dupa decizia Comitetului Executiv al PSD de a-l sustine pe Liviu Dragnea, nu este intamplator, potrivit Agerpres.

''Ma bucur ca presedintele Romaniei a facut acest anunt prin care a clarificat candidatura domniei sale pentru al doilea mandat, a doua zi dupa decizia CEx al PSD. Prin anuntarea candidaturii, Klaus Iohannis transmite un mesaj extrem de puternic catre clanul lui Dragnea, si anume mesajul ca este hotarat sa se bata pe viata si pe moarte pentru a elibera Romania de pericolul urias care o pandeste prin tentativa clanului lui Dragnea de a captura statul roman. Presedintele le arata foarte clar acestor indivizi ca va fi un adversar redutabil pentru orice fel de proiect nedemocratic, ne-european pentru Romania, pe care le pun la cale'', a spus Ludovic Orban.

Presedintele Klaus Iohannis si-a anuntat sambata, la Sibiu, o noua candidatura la Presedintie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.