Presedintele PSD Olt, vicepremierul Paul Stanescu, a anuntat sambata, la Conferinta de alegeri a Tineretului Social Democrat (TSD) Olt, ca intentioneaza sa se retraga de la conducerea organizatiei judetene si ca il va sustine pentru aceasta functie pe actualul presedinte executiv al filialei, Marius Oprescu. 
"Dragi colegi tineri, aveti toate sansele sa promovati foarte repede, pentru ca, fac public un lucru astazi, nu ca ma bate gandul, sigur ma voi retrage de la presedintia PSD Olt si am sa-l propun colegilor mei pe Marius Oprescu sa preia fraiele organizatiei", a spus Paul Stanescu.

El conduce PSD Olt din anul 2010, perioada in care de doua ori a fost ales presedinte al Consiliului Judetean Olt (iunie 2008 - iunie 2016), in anul 2016 a fost ales senator, iar din 2017 este vicepremier si ministru al Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, informeaza Agerpres.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.