Un roman in varsta de 46 de ani, stabilit de mai multi ani in Italia, la Torino, si-a ucis sotia, tot romanca, in varsta de 36 de ani, pe care o banuia de infidelitate. Apoi, linistit, a sunat la politie pentru a marturisi crima.

Barbatul si-a injunghiat mortal sotia, in noaptea de 21 spre 22 iunie, in jurul orei 2:00, pe fond de gelozie, relateaza cronacaqui.it.

Acesta o suspecta de infidelitate, motiv pentru care cei doi s-au certat ore in sir inaintea crimei. Vecinii le-au declarat anchetatorilor ca au auzit cum femeia tipa si cerea ajutor.

Dupa ce si-a injunghiat mortal sotia, barbatula sunat la politie si a spus: "Veniti, mi-am ucis sotia”" O ambulanta a sosit la locuinta celor doi in cateva minute, dar medicii nu au mai putut sa faca nimic pentru femeie.

Sotul femeii a fost arestat preventiv, iar cei doi copii minori vor ramane, cel mai probabil, in grija rudelor, potrivit stirileprotv.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.