Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca dupa a doua condamnare penala pe care a primit-o, presedintele PSD Liviu Dragnea "ar trebui sa dispara" de pe scena politica. 

De asemenea, acesta s-a aratat nemultumit de faptul ca ca PSD, cel mai mare partid din Romania, a devenit "grup de presiune si de lobby pentru un infractor".

"Dragnea, dupa a doua condmnare, ar trebui sa dispara pur si simplu din viata publica romaneasca. Asa s-ar intampla in orice tara chiar cu democratie incipienta", a declarat presedintele Iohannis la Sibiu.

"Ca Dragnea nu se retrage, nu se retrage, asa gandeste el. Mai grav este ca PSD nu-si da seama ca trebuie sa-l trimita acasa", a subliniat seful statului.

In momentul in care a fost intrebat de jurnalisti daca intentioneaza sa se duca la urmatoarele sedinte de Guvern, la fel cum a procedat cu Ordonanta de Urgenta 13, pentru a preveni adoptarea unei alte OUG de modificare a codurilor penale, Klaus Iohannis a evitat sa dea un raspuns concret. Acesta a spus doar ca "societatea civila trebuie sa stea in alerta. Sa protestam cu toata fermitatea impotriva acestei chestiuni", relateaza stirileprotv.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.