Deputatul liberal Ioan Cupsa a declarat vineri ca presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, ar trebui sa renunte la aceasta functie, pe care oricum nu o exercita, fiind doar "o floare la butoniera".

"Nu este bine sa comentam in public hotararile care sunt pronuntate in prima instanta, asa cum i s-a intamplat domnului Liviu Dragnea. El beneficiaza in continuare de prezumtia de nevinovatie, nefiind condamnat", a declarat, de la bun inceput, Cupsa, raspunzand unei intrebari in conferinta de presa.

Insa, din punct de vedere politic, a continuat deputatul, tinand cont de tot ce s-a intamplat in ultimii ani, Liviu Dragnea ar trebui sa isi faca o analiza exacta, relateaza Agerpres.

"Si sa renunte la presedintia Camerei Deputatilor, apropo, pe care nu o exercita aproape niciodata, o floare la butoniera doar, pentru ca nu a fost prezent la Codul de procedura penala, nici la majoritatea momentelor delicate si ar fi bine pentru felul in care functioneaza Parlamentul Romaniei ca Liviu Dragnea sa isi dea demisia din functia de presedinte al Camerei Deputatilor", a precizat liberalul.

Intrebat daca s-ar putea da o ordonanta de urgenta pentru salvarea lui Dragnea, deputatul a negat acest lucru.

"Nu vor da o ordonanta de urgenta pentru salvarea lui Dragnea, pentru ca ar fi pentru ei un dezastru. Din punct de vedere politic, pentru noi ar fi bine sa dea o astfel de ordonanta de urgenta, pentru ca a doua zi toti romanii de buna credinta ar fi in strada. Este inadmisibil sa dai o ordonanta, care in esenta este un act normativ cu caracter general, care sa-l vizeze pe x sau pe y, pe Dragnea sau pe Tariceanu. Nu o vor face, asa cum au revenit si pe Ordonanta 13", a conchis Ioan Cupsa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.