Iulia Scantei, senator PNL cere demisia premierului Viorica Dancila din functia pe care o ocupa ”doar pentru a-i gira faptele penale ale condamnatului recidivist Liviu Dragnea".

"Cine ii cere demisia lui Liviu Dragnea incalca grav Constitutia Romaniei, directivele europene si standardele Comisiei de la Venetia! Judecatorii romani aplica legea sub influenta arbitrariului si nu respecta deciziile Curtii Constitutionale ale Romaniei!» Acestea sunt declaratii din comunicatul de presa emis de Guvernul Romaniei sub semnatura Vioricai Dancila, primul ministru al Romaniei, tara membra UE si NATO, publicat imediat dupa ce s-a anuntat decizia judecatorilor de condamnare la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare a presedintelui PSD Liviu Dragnea. Doamna Dancila, nu mai asteptati votul motiunii de cenzura, dati-va DEMISIA urgent din functia de inalta demnitate publica pe care o ocupati doar pentru a-i gira faptele penale ale condamnatului recidivist Liviu Dragnea!", scrie Iulia Scantei pe Facebook.

Conform acesteia, declaratiile unei persoane fizice angajeaza raspunderea exclusiva a acelei persoane si afecteaza imaginea sa publica.

"Judecatorii Inaltei Curti de Casatie si Justitie din Romania au devenit tinta Guvernului de corupti condus de Dragnea&Dancila. Sper ca, de aceasta data, Consiliul Superior al Magistraturii, garantul independentei Justitiei, nu va astepta ca doar politicienii Opozitiei, ambasadele, forurile internationale sau cetatenii din strada sa apere indendenta si reputatia acestor judecatori", incheie senatorul PNL de Iasi, potrivit Mediafax.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.