Se spune despre caini ca sunt cei mai buni prieteni ai oamenilor. Ba chiar bucuriile oferite de aceste animale sunt comparate de stapanii lor cu satisfactiile daruite de copii. Asadar, pana si implicarea celor care aleg sa creasca un animal este pe masura. Acest lucru este demonstrat si de o inregistrare amuzanta in care se observa cum un barbat invata un catel sa coboare scarile.
Un clip video a atins un numar record de vizualizari de pana la 17 milioane, fiind distribuit masiv in retelele sociale.

In inregistrarea amuzanta se vede cum un barbat, stapanul unui catel, il incurajeaza sa coboare scarile de care se teme. Intr-o incercare caraghioasa de a-l convinge ca nimic nu i se poate intampla, barbatul decide sa ii arate cum sa procedeze.

Dupa cateva incercari timide, catelusul capata incredere si reuseste sa ajunga la capatul scarilor extrem de fericit. Ba chiar alege sa coboare ultimele trei trepte singur, fara ajutor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.