Deputatul ALDE Varujan Vosganian a spus luni, in timpul dezbaterii Codului de procedura penala, ca modificarile aduse actului normativ sunt necesare pentru ca ”nu ne putem salva decat impreuna, nu ne putem salva pe rand".
"Nu vreti sa curatam aceasta tara, sa fim curati si noi, sa fie curata si justitia? Sa fie curata si presa, sa fie curat si mediul de afaceri. Fiecare ban castigat sa fie rezultatul trudei asumarii efortului si respectarii legii. Sa nu ne suspectam unii pe altii ca ne vanam. Sa vanam lupi si mistreti, nu cerbi. Pentru ca lupii nu poti sa-i agati pe perete ca pe trofeu, ci numai cerbii. De aceea, dragii mei, noi sustinem aceste modificari si sustinem o reforma a justitiei, asa cum sustinem si o reforma a clasei politice si o reforma a presei si o reforma a activitatii sindicale si patronale. Si o reforma a viziunii actului de cultura. Nu ne putem salva decat toti odata. Nu ne putem salva pe rand. Daca spunem ca justitia e infailibila si ca noi toti ceilalti gresim nu o sa ajungem nicaieri. De aceea, stimati colegi, noi, grupul ALDE sustinem aceste modificari", a declarat Vosganian in plenul Camerei Deputatilor, chiar inainte ca aceste modificari ale Codului de procedura penala sa fie adoptate, potrivit stirileprotv.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.