In februarie anul trecut, in localitatea Phuket din Thailanda, o femeie a auzit un mieunat ca un strigat de ajutor. Curand a zarit o pisica ce zacea intr-un camp de orez inundat, noteaza thedodo.com.

Intr-o stare deplorabila de sanatate si suferind de o boala de piele, corpul sau ii era acoperit de rani care ii provocau mari dureri. Fara puteri, vizibil pe moarte, pisica a fost dusa la o clinica veterinara din cadrul unei organizatii care se ocupa cu salvarea animalelor si a inceput sa primeasca tratament.

Un reprezentant al fundatiei unde a ajuns pisica a declarat ca animalul era extrem de deprimat si ca renuntase sa mai lupte. Dupa ce a fost tratata pentru boala de care suferea si a primit si antibiotice, pisica inceput sa raspunda tratamentului medical si si-a recapatat pofta de mancare. Pe masura ce a inceput sa inteleaga ca este ajutata, a invatat sa aiba incredere din nou in oameni.

Dupa doua luni, pisica si-a revenit, aratand complet diferit. In luna mai a fost adoptata si locuieste de atunci cu stapanul sau.