Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat marti ca intalnirea pe care presedintele SUA, Donald Trump, a avut-o cu liderul nord-coreean, Kim Jong-Un, reprezinta un pas foarte important pentru construirea unei paci durabile in regiune.
"Il felicit sincer pe presedintele Statelor Unite ale Americii, domnul Donald Trump, pentru efortul pe care il face pentru normalizarea planetei si stabilirea unor garantii solide de securitate impotriva pericolului nuclear. Intalnirea pe care a avut-o astazi cu liderul nord-coreean Kim Jong-Un reprezinta un pas foarte important pentru construirea unei paci durabile in regiune si pentru denuclearizarea completa a Peninsulei Coreene. Chiar daca evenimentele se desfasoara la mii de kilometri de Romania, ele au o semnificatie uriasa pentru intreaga planeta, deci implicit si pentru tara noastra", a scris Dragnea pe Facebook, potrivit Agerpres.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.