UPDATE: Numarul oamenilor din piata Victoriei a ajuns la 150.000. Manifestanţii, veniţi din toate colţurile ţării, au umplut şi bulevardele Kiseleff şi Aviatorilor.

UPDATE 20:05
- Liderii social-democraţilor, premierul şi membri ai Guvernului au ajuns în Piaţa Victoriei. Alături de preşedintele PSD, Liviu Dragnea, se află premierul Viorica Dăncilă, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, miniştrii Eugen Teodorovici, Mihai Fifor, Rovana Plumb, precum şi parlamentari.

Participantii la miting, imbracati cu bluze de culoare alba, flutura steaguri tricolore si ale Uniunii Europene, dar au desfasurat si un drapel al Romaniei, lung, care este purtat pe o mare parte din suprafata Pietei Victoriei.

Oamenii sunt impartiti, in piata, in functie de judetul de unde au venit.

La miting sunt prezenti si reprezentanti ai ALDE.

In jurul cladirii Guvernului se afla un dispozitiv de jandarmi, masini de Pompieri, masini SMURD de multiple victime, precum si echipaje de prim-ajutor.

Pe plasmele mari amplasate in Piata este scris "Jos statul de drept!", "Macovei o sa ti-o iei!", "Stop proceselor staliniste!", "Run Codruta, run!", "Iohhanel. Romania lucraturii bine facute", "Abuzurile voastre au ingradit libertatea noastra".

Manifestantii se intind si pe bulevardele care dau in Piata Victoriei - Kiseleff si Aviatorilor.

Din loc in loc se imparte apa manifestantilor.