Ma bucur ca am avut noroc sa traiesc ziua asta. Aceasta fata m-a facut sa traiesc cea mai mare fericire si tot ea m-a facut sa traiesc si cea mai mare durere, anul trecut, tot la Roland Garros.

Este o jucatoare de mare viitor, cu un tenis superb, care devine o legenda. Acest Roland Garros castigat ridica totul la putere, toate performantele ei de pana acum", a spus CTP.


In opinia comentatorului, sportiva din Romania poate fi un model pentru tineri, pentru ca ea a aratat ce inseamna sa inveti, sa crezi in steaua ta, in ciuda a tot ceea ce se intampla. Victoria ei este una a caracterului si a inimii.

"Ilie Nastase a fost un geniu, un talent innascut, el nu a avut de evoluat de-a lungul carierei, a fost identic cu sine insusi. In schimb, la Simona e vorba de multa munca, e vorba de un proces de invatare, ea invatat din greu si a crescut. De aceea, pentru mine valoreaza mai mult aceasta performanta umana", a spus CTP, cu lacrimi in ochi, dupa victoria Simonei Halep.

El considera ca Simona este nu numai lider mondial, ci una dintre cele mai bune jucatoare din lume. "Lideri mondiali sunt multi, dar pe cei mai buni jucatori din lume ii numeri pe degete", a punctat Cristian Tudor Popescu, potrivit Digi24.