Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a trait intens victoria Simonei Halep la Roland Garros.

Ma bucur ca am avut noroc sa traiesc ziua asta. Aceasta fata m-a facut sa traiesc cea mai mare fericire si tot ea m-a facut sa traiesc si cea mai mare durere, anul trecut, tot la Roland Garros.

Este o jucatoare de mare viitor, cu un tenis superb, care devine o legenda. Acest Roland Garros castigat ridica totul la putere, toate performantele ei de pana acum", a spus CTP.

In opinia comentatorului, sportiva din Romania poate fi un model pentru tineri, pentru ca ea a aratat ce inseamna sa inveti, sa crezi in steaua ta, in ciuda a tot ceea ce se intampla. Victoria ei este una a caracterului si a inimii.

"Ilie Nastase a fost un geniu, un talent innascut, el nu a avut de evoluat de-a lungul carierei, a fost identic cu sine insusi. In schimb, la Simona e vorba de multa munca, e vorba de un proces de invatare, ea invatat din greu si a crescut. De aceea, pentru mine valoreaza mai mult aceasta performanta umana", a spus CTP, cu lacrimi in ochi, dupa victoria Simonei Halep.

El considera ca Simona este nu numai lider mondial, ci una dintre cele mai bune jucatoare din lume. "Lideri mondiali sunt multi, dar pe cei mai buni jucatori din lume ii numeri pe degete", a punctat Cristian Tudor Popescu, potrivit Digi24.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.