Premierul Viorica Dancila subliniaza, intr-un mesaj de Ziua Veteranilor de Razboi, importanta veteranilor pentru istoria Romaniei si nevoia ca generatiile viitoare sa respecte trecutul poporului roman.

"Ziua Veteranilor de Razboi pe care o cinstim astazi ne ofera ocazia sa ne aratam recunostinta fata de eroii care au luptat pentru acest popor, pentru faptele de arme, curajul si puterea de sacrificiu pe care le-au pus in slujba Romaniei", afirma sefa Guvernului.

Ea subliniaza faptul ca "lectiile de patriotism pe care le transmit veteranii de razboi au o insemnatate aparte pentru noi toti, mai ales in Anul Centenar".

"E important sa transmitem si generatiilor viitoare respectul pentru istoria acestui popor si fata de mostenirea pe care acestia ne-au lasat-o, Romania", adauga premierul.

Viorica Dancila remarca si rolul Armatei, in privinta cinstirii memoriei veteranilor.

"Felicit Armata Romana pentru modul in care ii onoreaza pe veteranii nostri, iar celor care sunt in viata le doresc sanatate si la multi ani!", mai spune premierul.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.