FBI ofera o recompensa de 10.000 de dolari pentru prinderea unui roman implicat intr-un caz de intrare prin efractie, sechestrare si incercarea de a santaja o femeie bogata din Statele Unite.

In 2007 trei romani au fost implicati intr-un caz de intrare prin efractie, sechestrare si incercarea de a santaja o femeie bogata din Statele Unite. Stefan Alexandru Barabas este unul dintre cei trei care au atacat-o pe femeia de 65 de ani care avea o avere de 200 de milioane de dolari si pentru care FBI ofera o recompensa de 10.000 de euro.

Desi cazul s-a petrecut acum 11 ani, politistii americani au anuntat acum recompensa pentru romanul din Iasi, potrivit stirileprotv.ro

Alexandru Barabas impreuna cu un alt roman au sechestrat-o pe milionara Anne Bass, fiind ajutati de majordomului ei, Emanuel Nicolescu.CEi trei romani au legat-o pe femeie si pe partenerul ei, apoi le-au injectat o substanta asa-zis letala si i-au amenintat ca vor muri in 24 de ore, daca nu platesc 8,5 milioane de dolari pentru un presupus antidot.

In final, romanii si-au abandonat planul, insa cazul lor a ajuns in justitie, Emanuel Nicolescu primind 50 de ani de inchisoare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.