Un tanar din Spania a vrut sa devina faimos pe internet folosindu-se de un cersetor roman pe care l-a cunoscut pe strazile orasului Barcelona. Acesta l-a pacalit sa manance biscuiti care contineau pasta de dinti in loc de crema.

Kanghua Ren este un tanar de 20 de ani originar din China, care a pacalit un cersetor roman sa consume biscuiti ce aveau pasta de dinti in loc de crema. Totul a fost filmat anul trecut si postat de tanar pe internet.

„Poate am mers prea departe, dar nu am facut nimic rau. Macar asa o sa se spele si el pe dinti!“, a spus tanarul in descrierea clipului pe care l-a filmat si de pe urma caruia a castigat in jur de 2.000 de euro din publicitate, potrivit Daily Mail.

Gheorghe este in varsta de 52 de ani si este cersetor pe strazile din Spania. „M-am temut pentru viata mea, nu stiam ce pusese in biscuiti!”, le-a spus el jurnalistilor, recunoscand ca i s-a facut rau dupa ce a mancat biscutii si ca a vomitat de cinci ori.

Barbatul din Spania a fost arestat si acum este cercetat pentru „infractiune impotriva integritatii morale”, acuzarea cerand doi ani de inchisoare si despagubiri de aproximativ 30.000 euro pentru roman. Cand tanarul s-a confruntat cu furia opiniei publice, a facut un nou filmulet cu Gheorghe in care l-a intrebat daca i-au placut biscuitii Oreo cu pasta de dinti, scrie Adevarul.ro

Oamenii exagereaza la glume facute unui cersetor, dar nu ar spune nimica daca farsa i-ar fi facuta unui om obisnuit“, s-a aparat Kanghua Ren.

Dupa ce scandalul a luat amploare, tanarul spaniol a incercat sa obtina tacerea romanului cu suma de 343 de euro si a sters filmuletul de pe Youtube.

Gheorghe a declarat pentru El Pais ca in perioada lui Ceausescu a facut puscarie si ca a fost inchis intr-o institutie de boli mintale, insa nu stie care a fost motivul. El a completat cu faptul ca nimeni nu l-a mai injosit vreodata atat de tare de cand traieste pe strazi.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.