Un medic din Mures a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu suspendare pentru luare de mita, dupa ce si-a recunoscut vinovatia. Acesta nu va mai lucra timp de doi ani si va presta munca in folosul comunitatii timp de doua luni.

Un chirurg din Mures si-a recunoscut vinovatia in ceea ce priveste acuzatia de luare de mita si a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu supendare.

Potrivit DGA, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Mures a inaintat acordul de recunoastere a vinovatiei incheiat cu un medic chirurg din cadrul unei unitati medicale din Targu Mures, prin care a dispus condamnarea acestuia la pedeapsa de 2 ani inchisoare cu suspendarea executarii pedepsei sub supraveghere pentru savarsirea infractiunii de luare de mita si confiscarea speciala de la inculpat a sumei de 4.000 de lei, primita cu titlu de mita.

Medicul a cerut (si a primit) aceasta suma de la o persoana pentru a-i opera fiica si va face 60 de zile de munca in folosul comunitatii pentru fapta sa.

Acelasi acord dispune si pedeapsa complementara a intezicerii unor drepturi, cum ar fi exercitarea functiei de medic timp de doi ani, scrie stirileprotv.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.