Fostul premier Adrian Nastase a rememorat cateva momente petrecute alaturi de artista Ionela Prodan, care a murit luni seara.

"A murit Ionela Prodan. O mare artista, un om extraordinar, un suflet deosebit, o prietena. Prezenta tonica. O voce puternica ce nu accepta compromisuri.

Mi-o aduc aminte de la reuniunile departamentelor PSD, unde punea intrebari oneste, adeseori stanjenitoare. Mi-o aduc aminte din campaniile electorale, mai ales din zona Olteniei. Mi-o aduc aminte din zecile de convorbiri telefonice, in care isi arata nemultumirea pentru ceea ce se intampla in jur. Mi-o aduc aminte, in apartamentul ei, vorbindu-mi despre credinta si despre suferinta, despre viata, despre calatorii, despre fiicele ei.

Dar, mai ales, pastrez in amintire imaginea ei – asa cum am vazut-o la televizor – din ziua de 22 iunie 2012, cand, imi povestea Andrei, a venit in fata spitalului Floreasca, unde ma aflam la reanimare, pentru a-mi spune, cu multi alti prieteni, 'La multi ani!'.

Odihneste-te in pace, Ionela!", a scris Adrian Nastase pe blogul sau.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.