Vineri, cerul va fi preponderent innorat si va ploua in aproape toata tara, mai ales la munte, in nord si in sud-vest, urmand ca in unele zone cantitatile de apa sa fie mai insemnate. Vantul va avea intensificari trecatoare la munte, iar temperaturile pe timpul zilei vor fi de 14-15 grade Celsius in regiunea Moldovei, 12 grade in Dobrogea si 12-13 grade in zona intracarpatica.

Sambata, vor mai fi ploi slabe si de scurta durata doar in nordul si in centrul tarii, in timp ce in est si sud-est vantul va avea temporar intensificari, care se vor reduce spre seara. Temperaturile maxime vor fi intre 14 si 20 de grade, mai mari in sudul tarii. In noaptea de Inviere cerul va fi variabil in toate regiunile tarii, iar minimele se vor situa intre 2 si 10 grade, mai scazute in vestul si nordul tarii. Vantul va sufla slab si moderat si izolat, in zonele joase, va fi ceata dimineata.

Duminica, vremea va fi frumoasa, mai calda, cu temperaturi ce vor depasi 20-21 de grade in Banat, Crisana, Oltenia si Muntenia. Vantul va sufla slab, dar in sud si sud-est va mai avea usoare intensificari.

Luni, in a doua zi de Paste, se va incalzi in toata tara, nu va mai ploua, iar pe timpul zilei cerul va fi senin. Maximele vor depasi 24 de grade in Banat, Crisana si in Transilvania.

Vremea in Bucuresti

In Capitala, va ploua slab vineri, mai ales in prima parte a zilei, iar vantul va sufla slab si moderat. Minimele vor fi in jur de 8-9 grade, iar pe timpul zilei vor fi in jur de 15 grade.

Sambata, vremea se va incalzi, cerul va fi mai mult noros, insa nu va mai ploua. Minimele vor fi de 7 grade, in timp ce temperaturile pe timpul zilei vor fi de 20-21 de grade.

Duminica in Bucuresti va fi mai cald, cu cer variabil si o minima de 10 grade Celsius. Maxima va fi in jur de 21 de grade, si chiar 22-23 de grade in ziua de luni.