Andrei Negrut, un barbat in varsta de 28 de ani din Vaslui, si-a amanetat telefonul, iar cu banii obtinuti a cumparat un cutit cu care si-a ucis fosta iubita in varsta de 21 de ani, impreuna cu care avea patru copii, marti seara.

Femeia il parasise in urma cu un an din cauza violentelor, astfel ca barbatul a decis sa se razbune si a mers acasa la fosta concubina, in localitatea Untesti si i-a infipt cutitul de doua ori in gat, chiar in fata unuia dintre copii.

Medicii ajunsi la fata locului nu au reusit sa o salveze pe femeie, constatand decesul, potrivit Vremea Noua.

Barbatul a fost retinut pentru 24 de ore si va fi prezentat in fata judecatorilor cu propunere de arestare preventiva pentru omor cu premeditare, fapta pedepsita cu pana la 25 de ani de inchisoare.

Femeia se pare ca avea o legatura cu alt barbat, fapt care l-a enervat pe fostul concubin si l-a determinat sa o ameninte de mai multe ori.

In urma cu cateva luni, Negrut a atacat-o pe femeie cu un cutit, dar aceasta a reusit sa scape. Desi fosta iubita a anuntat politia, Andrei Negrut umbla inca liber.

Reprezentantii Protectiei Copilului Barlad l-au preluat pe cel mai mic dintre copii, care locuia cu mama, urmand sa il plaseze la un asistent maternal. Ceilalti trei copii, de 4, 5 si 6 ani se aflau in grija bunicilor paterni.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.