Un barbat din Capitala a surprins momentul in care un tramvai deszapezea sinele, aruncand zapada peste calatorii aflati in statia de tramvai de pe Bd. Octavian Goga, la intersectia Lucian Blaga-Calea Vitan cu Octavian Goga-Calea Dudesti. 

Oamenii asteptau tramvaiul si nu aveau unde sa se refugieze, in momentul in care a trecut utilajul care deszapezea sinele.

Tramvaiul dotat cu plug nu a incetinit in momentul in care a ajuns in statie, astfel ca oamenii au fost luati prin surprindere de valul de zapada care a aterizat direct peste ei.

Barbatul care a surprins imaginile sustine ca in acel moment se aflau 9 oameni in statie, potrivit Stirileprotv.

Imaginile au fost distribuite pe retelele sociale.


"Valul de zapada ne-a dat jos de pe refugiu. Doua masini au tras tare dreapta ca sa nu dea peste noi. Daca era un copil sau o persoana mai slaba nu stiu.... Unde ati fi vrut sa mergem? Noi asteptam sa se opreasca sau sa reduca viteza. Pe langa noi treceau masini. Ce trebuia sa facem? Sa ne aruncam in fata masinilor??? Da. Este trecere de pietoni la capatul celalalt al refugiului. Autoturismele aveau verde si circulau pe langa noi”, a spus bucuresteanul care a surprins imaginile.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.