Un elev a intrat luni cu pistolul in incinta Colegiului "Mihai Viteazul" din Ineu, din Arad. 

Politistii au fost anuntati, luni dimineata, ca o persoana care are la ea un pistol a intrat in incinta Colegiului "Mihai Viteazul" din Ineu.

Cand politistii si jandarmii au ajuns la fata locului, persoana plecase.

"Din relatarile elevilor aflati in incinta liceului s-a stabilit ca persoana cautata este un tanar de aproximativ 16 ani, elev la Liceul ’’Sava Brancovici’’, Ineu. Atat echipajul de Politie, cat si cel de Jandarmi, s-au deplasat la unitatea de invatamant sus amintita, unde in urma discutiilor avute cu directorul liceului s-a stabilit ca elevul este Cristea F.D si conform planificarii ar trebui sa se afle la orele de practica. Luandu-se legatura cu cel responsabil de indrumarea lui in stagiul de practica, s-a dovedit ca acesta absentase in data de 19.02.2018. Avand aceste informatii si fotografia celui cautat, echipajul de jandarmi a trecut la cautarea acestuia in incinta barurilor si restaurantele de pe raza localitatii”, se arata intr-un comunicat al Jandarmiei, potrivit Digi24.

Elevul a fost gasit la un restaurant din apropiere, iar politistii au gasit asupra lui un pistol de tip Airsoft, replica dupa JERICHO B, fara incarcator.

Potrivit informatiilor furnizate de purtatorul de cuvant al Jandarmeriei Arad, Valeriu Macovei, tatal baiatului este politist, iar tanarul nu a scos pistolul in liceu, ci a fost vazut in posesia armei de un elev.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.