Hans Klemm a declarat marti, la Zalau, ca "predictibilitatea si stabilitatea sunt foarte importante pentru Romania". Ambasadorul SUA la Bucuresti considera ca schimbarile de Guvern din ultimul an nu aduc "o situatie ideala". 

Klem este de parere ca instalarea noului Guvern va aduce o perioada de stabilitate.

"Predictibilitatea, stabilitatea sunt foarte importante pentru Romania si, de asemenea, pentru partenerii sai. Sper ca acum vom intra intr-o perioada de stabilitate. Nu am avut inca sansa sa ma intalnesc cu prim-ministrul sau cu cineva din cabinet. Le doresc mult succes, care sa aduca pace, stabilitate si prosperitate tuturor romanilor. (...) Sa fiu sincer, trebuie sa accept ce prim-ministrul a spus ieri, ca intentioneaza sa implementeze programul de guvernare al coalitiei. Nu stiu inca foarte multe despre prioritatile dansei. Astept momentul potrivit, pentru viitor, sa ma prezint prim-ministrului si personal. Ii doresc numai bine”, a punctat Klemm, potrivit stirileprotv.ro.

Ambasadorul SUA a tinut sa precizeze ca nu are inca o parere despre noul Guvern, intrucat nu s-a intalnit pana acum cu premierul sau membrii cabinetului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.