Simona Halep a dat dovada de fairplay la finalul partidei pierdute in fata Carolinei Wozniacki, felicitandu-si adversara si multumindu-le celor care au sustinut-o pe tot parcursul turneului. 

"As vrea sa o felicit pe Caroline, a jucat minunat pe tot parcursul turneului, pe tatal ei si echipa ei, ce au facut ei pentru tine e absolut fantastic. A fost un turneu foarte bun pentru mine. Nu a inceput grozav cu acea accidentare, dar am dat tot ce am putut. Si ma bucur ca am ajuns intr-o noua finala de Grand Slam. Caroline a fost mai buna ca mine. Voi continua sa lupt si sunt sigura ca voi mai avea parte de o astfel de provocare.

Multumesc echipei, familiei, oamenilor care ma privesc acasa. E pacat ca nu am reusit sa fac pasul cel mare a treia oara. Multumesc pentru sprijin, ati fost minunati. Intotdeauna este placut sa joc pentru voi”, a declarat Simona, la ceremonia de premiere, potrivit digi24.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.