Oamenii legii i-au cerut sa se legitimeze dupa ce au primit o sesizare potrivit careia si-ar fi lovit copilul minor, dar femeia a refuzat.

Un angajat al unui magazin din mall-ul din Sectorul 2 al Capitalei a fost cel care a apelat 112 vineri seara, in jurul orei 20:00, sesizand ca o femeie isi agreseaza copilul minor si ca a avut un comportament violent cand i s-a atras atentia.

“La fata locului s-a deplasat un echipaj de ordine si siguranta publica. La momentul in care s-au apropiat de persoana reclamata, aceasta fiind insotita de mai multi cunoscuti, aceasta a refuzat sa se legitimeze, a incercat sa plece, iar cand politistii au insistat, femeia l-a lovit cu pumnul in fata pe unul dintre ei. A fost imobilizata, moment in care l-a muscat de picior pe celalalt agent. A fost condusa la sectia de politie pentru audieri. Copilul a fost preluat de prietenii femeii si ulterior, in scurt timp, de bunici”, se mentioneaza intr-un comunicat de presa al Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti, potrivit stirileprotv.ro.

Dupa audieri, femeia a fost retinuta sub aspectul savarsirii infractiunii de ultraj.