Dumitru Pecora, primarul localitatii Barna din judetul Timis, a mers la o intalnire de afaceri, la un restaurant din Lugoj, cu elicopterul. 

Intalnirea a avut loc marti, in parcarea unui restaurant de lux din Lugoj, iar elicopterul a aterizat in curtea localului, fiind fotografiat de angajati, dar si de localnici.

Edilul a venit insotit de o femeie si a luat masa cu mai multe persoane la restaurantul de lux. Dupa aproximativ o ora, primarul a plecat cu un autoturism.

Acesta s-ar fi intalnit cu Ovidiu Palcu, om de afaceri, proprietarul unei companii de constructii de drumuri, poduri, constructii civile si alimentare cu apa, informeaza surse citate de lugojinfo.ro.

Contactat de LugojInfo.ro, Dumitru Pecora a negat ca ar fi fost la Lugoj cu elicopterul si ca a avut o intalnire la restaurantul de lux si, iritat de intrebari, a inchis telefonul. Pecora e unul dintre cei mai vechi primari din zona Lugojului, atat el, cat si fiul lui fiind de mai multe ori subiecte de presa. Anul trecut, fiul edilului a fost condamnat la opt luni de inchisoare sub supraveghere si munca neremunerata la primaria condusa de tatal lui, dupa ce a fost prins baut la volan.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.