O femeie de 67 de ani careia i s-a facut rau pe o strada din comuna Balcesti, judetul Valcea, a decedat, neputand fi resuscitata de catre medici. Cadavrul a stat mai bine de o ora pe caldaram, din cauza unor neintelegeri intre autoritati cu privire la cui ii revine atributia de a ridica trupul de pe caldaram. In cele din urma, politistii, ajutati de localnici, au urcat cadavrul intr-o duba si l-au transportat la punctul de morga din localitate.

Purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Valcea, Sandra Elena Dascalete, a declarat, marti, pentru News.ro, ca un echipaj a intervenit in localitatea Balcesti unde unei femei i s-a facut rau si a murit pe strada.

Initial, apelul a fost preluat de catre Ambulanta, dar echipajele sosite la fata locului au stabilit ca femeia in varsta de 67 de ani nu poate fi resuscitata. Doua ambulante au fost prezente la fata locului, dar, dupa declararea decesului, au plecat spre alte interventii.

Sositi la fata locului, politistii s-au vazut in situatia de a ramane cu cadavrul pe strada, dupa retragerea echipajelor medicale, iar Serviciul de Medicina Legala a anuntat ca nu se poate deplasa pe distante atat de mari pentru preluarea trupului.

Astfel, conform sursei citate, dupa ce mai bine de o ora s-au facut demersuri pentru a afla cui ii revine atributia de a ridica trupul de pe caldaram, politistii impreuna cu localnicii au urcat cadavrul intr-o duba si l-au transportat la punctul de morga din localitate.

Sandra Elena Dascalete a precizat ca s-a deschis un dosar de cercetare penala in acest caz pentru a stabili cauza decesului, potrivit News.ro.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.