Fetita de trei luni este internata la Spitalul Judetean de Urgenta din Focsani, diagnosticul fiind "policontuzii prin agresiune, traumatism cranian acut, hematom frontal drept". Medicii spun ca starea ei este stabila, dar va ramane sub supraveghere.

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Judetene Vrancea, Paula Enache, Politia Focsani a fost anuntata prin 112 ca un bebelus a fost agresat de tata, iar in acest caz a fost intocmit dosar penal pentru violenta in familie.

De asemenea, Directia Generala pentru Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Vrancea a inceput o ancheta si a dispus ca ceilalti cinci copii din familie sa fie internati temporar intr-un centru de plasament, pentru a evita o situatie de risc, dat fiind ca mama copiilor este spitalizata alaturi de bebelus.

Am demarat evaluarile in colaborare cu autoritatile locale si cu politia. Prioritatea o reprezinta asigurarea nevoilor medicale ale copilului mic, despre care am primit informatii ca a fost agresat. Totodata, pentru a se evita o situatie de risc, fratii copilului, este vorba despre cinci copii cu varste de pana in 14 ani, au fost retrasi din familie, ei aflandu-se acum intr un centru din subordinea DGASPC Vrancea”, a declarat purtatorul de cuvant al DGASPC Vrancea Adina Lascan.