Cursa Bucuresti-Pescara din aceasta dimineata are intarzieri, dupa ce unul dintre pasageri a facut infarct in timpul imbarcarii.

Avionul trebuia sa decoleze de la Bucuresti la ora 11:30, insa in timpul imbarcarii un barbat a facut infarct si a decedat, scrie Digi24.ro.

Barbatul se afla in acel moment chiar in tunelul de imbarcare.

"In timpul imbarcarii zborului Wizz Air W6 3121 de la Bucuresti spre Pescara (din data de 3 octombrie) unul dintre pasageri a avut o urgenta medicala pe podul mobil de imbarcare al terminalului. In conformitate cu procedurile de operare, echipajul a intrerupt imediat imbarcarea si a solicitat interventia medicilor. Wizz Air regreta sa confirme ca, in ciuda asistentei medicale de specialitate oferite imediat de catre echipa medicala a aeroportului, viata pasagerului nu a putut fi salvata. Din motive de confidentialitate, nu sunt disponibile informatii in legatura cu pasagerul sau problema medicala. Wizz Air transmite sincere condoleante familiei pasagerului", informeaza reprezentantii companiei.

"Pasagerii au fost debarcati si li se ofera gustari si bauturi racoritoare. Aeronava va decola imediat ce autoritatile vor finaliza formalitatile necesare. Desi situatia nu depinde de companie, echipajul face toate eforturile necesare pentru a se asigura ca intarzierea si impactul asupra pasagerilor nostri sunt minime", mai transmit acestia.

Barbatul avea 58 de ani si era din Focsani. El a venit in tara pentru parastasul de un an de zilei al mamei si se intoarcea la Pescara, unde era stabilit impreuna cu sotia de ani de zile.

Cei doi soti aveau trei copii, o fata si doi baieti. Potrivit familiei, el nu stia sa aiba probleme de sanatate.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.