Fostul premier Victor Ponta vorbeste, intr-un mesaj postat pe Facbook, despre "Uraganul Liviu”, care "chiar produce pagube uriase si nu se opreste pana in 2019, cand nu mai ramane nimic in picioare".

Victor Ponta a mers, luni, la deschiderea anului universitar la Universitatea de Stiinte Agronomice, el postand o fotografie in care este la ceremonie alaturi de Sorin Cimpeanu, rectorul institutiei de invatamant, si de “absolventul” Daniel Constantin.

El spune ca, in loc sa vorbim despre educatie, trebuie sa ne ingrijoram de ratele la credite sau de preturile la carburanti, pentru ca "Uraganul Liviu” chiar produce pagube uriase.

"Ce pacat ca, in loc sa vorbim azi despre educatie, chiar trebuie sa ne ingrijoram despre economie (rate la credite, preturi la carburanti si energie, companii nationale jefuite de toate rezervele, etc)! Degeaba se lupta “prietenii” sa acopere aceasta realitate-lucrurile merg din rau in mai rau / Uraganul “Liviu” chiar produce pagube uriase si nu se opreste pana in 2019, cand nu mai ramane nimic in picioare", a scris Ponta pe Facabook.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.