In urma unei sesizari facute de catre UDMR la CNA, postul de televiziune a primit o amenda record: 85.000 lei, pentru incalcarea mai multor articole de lege privind informarea corecta si o dezbatere echilibrata si impartiala. Dar si pentru articole ce privesc instigarea la ura si afirmatiile defaimatoare.

Pe parcursul emisiunilor mentionate, prezentatorii emisiunilor au creat o atmosfera ostila orientata impotriva UDMR si impotriva comunitatii maghiare din Romania, folosind un limbaj injurios si un ton care are menirea de a incita la ura pe baza de nationalitate si etnie. Prezentatorii emisiunilor formulau intr-un mod provocator si insinuator in asa fel incat sa instige audienta la sentimente antimaghiare”, arata in sesizarea de la UDMR, potrivit paginademedia.ro.

Rares Bogdan a reactionat pe pagina sa de Facebook, unde i-a numit pe membrii CNA "tradatori" si "slugi". El sustine ca in emisiunea sa "Jocuri de putrere" a facut recurs la istoria Transilvaniei si ca nu instigat niciun moment la ura etnica.