Iubitorii de arta vor avea ce vedea in acest weekend in Bucuresti. Zilele de 23 si 24 septembrie vin cu muzica buna, spectacole de calitate si o atmosfera de inceput de toamna. Nu va lasati influentati de vremea mohorata de afara si profitati de ce ofera Capitala zilele acestea. 

George Enescu Festival- 2-24 septembrie 2017 - Iubitorii de muzica clasica pot intra in atmosfera de spectacol si pot asculta cele mai cunoscute orchestre din intreaga lume. Participa la cel mai mare festival de muzica clasica din Romania si unul dintre cele mai mari din Europa.

Opera Fringe Festival - 18-23 septembrie 2017 - OFF va avea trei sectiuni: MiniFringe, spectacole de opera pentru copii, Classical Fringe, spectacole de opera pentru adulti si Experimental Opera Fringe, spectacole de opera abordate in maniera contemporana, melanj intre opera si teatru, scenarii proprii sau mixuri muzicale pornind de la partiturile clasice.

Creative Fest 2017- 22-24 septembrie 2017 - Romexpo - Cel mai mare festival de arta si cultura urbana din Bucuresti incepe cea de-a patra editie. Primaria Municipiului Bucuresti, prin Centrul de Creatie, Arta si Traditie organizeaza un festival in care veti regasi: concerte, arta urbana, demonstratii de graffiti si freestyle, acrobatii cu skateboard si biciclete, zona gastronomica si multe alte activitati. Intre formatiile care urca pe scena se numara: Vita de Vie, Coma, Gojira & Planet H, Vlad Dobrescu, Dj Sauce sau Pistol cu Capse.

Noaptea Caselor #4- 23 septembrie 2017 - Casele si apartamentele alternative din Bucuresti isi deschid portile pentru o noapte intreaga. Ii puteti cunoaste, chiar la ei acasa, pe intreprinzatorii, artistii, mesterii, jurnalistii, inginerii sau activistii care si-au transformat locuintele in mici centre social-culturale.

Magic Fest 2017- Oktoberfest - 23-24 septembrie 2017 - Magic Place PARC - Din meniu nu vor lipsi carnatii nemtesti, celebrii covrigi pretzel, berea si distractia. Festivalul ii asteapta pe participanti cu ateliere pentru copii si muzica de calitate.

Bounty Fair #28- 23-23 septembrie 2017 - La targul de design romanesc vor fi prezenti peste 60 de artisti si branduri romanesti, care isi expun creatiile spre vanzare. Targul poate deveni sursa ta de shopping de haine si accesorii unice, dar si de cadouri speciale pentru cei dragi.

Citeste si:
Ultimul weekend de Străzi deschise în Capitală. Programul...
Ultimul weekend de Străzi...

Greierele si Furnica- 23 septembrie 2017 - Teatrul Coquette - Fabula este povestita cu umor si istetime, astfel incat sa fie pe placul celor mici. Spectacolul vorbeste despre generozitate, prietenie si arta.

Copilaria lui Mozart - 23 septembrie 2017 - Teatrul Odeon - Proiectul este alcatuit din cinci spectacole ce combina teatrul cu muzica si se adreseaza copiilor intre 4 si 10 ani. Povestea este menita sa dezvaluie vietile unor mari compozitori, bucuriile si tristetile lor, munca istovitoare si calatoriile lungi spre succes.

Micul Infern- 23 septembrie 2017 - Teatrul National "I.L.Caragiale" - Comedia vorbeste despre iadul conjugal si propune publicului contemporan un elogiu al vietii de familie. Textul este actual si impresioneaza prin hazul si ironia replicilor.

Moscova-Petuski- 23 septembrie 2017 - Unteatru - Piesa prezinta un intelectual alcoolic, ce calatoreste cu trenul de la Moscova la Petuski. Pe parcursul calatoriei, sunt inserate consideratii istorice, filozofice si politice, cu aroma de vodka.

Citeste si:
Fiica Oanei Roman începe școala. Ce decizie a luat vedeta: „Din 11...
Fiica Oanei Roman începe...

O femeie singura - 23 septembrie 2017 - Teatrul de Arta Bucuresti - Povestea infatiseaza o femeie prizoniera in propria viata, alcatuita dintr-o constructie de persoane, preocupari, obiecte inutile, straine si agresive.

Vizitatorul- 23 septembrie 2017 - Teatrul Nottara - Rolul Vizitatorului este sa ii determine pe credinciosi sa isi reconsidere devotamentul fata de Dumnezeu si sa ii faca pe atei sa contemple macar pentru cateva minute la ideea de divinitate.

Fata din Curcubeu- 23 septembrie 2017 - ARCUB - Piesa este o pledoarie pentru pastrarea convingerii ca totul are un sens in lumea asta, chiar daca, aparent, este greu de descifrat.

Cinci femei de tranzitie- 23 septembrie 2017 - Teatrul National "I.L.Caragiale" - Vino sa cunosti tipologia femeii de ieri, de azi si de maine, intr-o tranzitie de dialoguri simple si adevarate, conflicte omenesti, intrebari existentiale si destainuiri tulburatoare.

Citeste si:
Zilele Bucureștiului 2022. Ce evenimente vor avea loc între 16-18...
Zilele Bucureștiului 2022. Ce...

Memoria apei- 23 septembrie 2017 - Teatrul National "I.L.Caragiale" - Piesa descrie o calatorie in universul interior al fiecaruia dintre nou. Este un spectacol pentru suflet despre relatiile de familie, despre regasire si acceptare, de dragul iubirii.

Concert: French Swing- 24 septembrie 2017 - Clubul Taranului - Lumea muzicala a boemei pariziene si bucurestene de altadata este adusa la viata.

Carina pe drumul spre casa- 24 septembrie 2017 - Teatrul Odeon - Copiii intre 6 si 11 ani sunt invitati la o reprezentatie deosebita, care spune povestea unei fetite ce isi pierde parintii intr-unul din mall-urile din orasul in care locuieste. Ajunsa singura pe strazi, Carina incearca sa gaseasca drumul spre casa, cu ajutorul pisicii Margo.

Muzicantii din Bremen- 24 septembrie 2017 - Teatrul Coquette - Piesa descrie aventura haioasa a unui magarus, unui catel si unei pisici, care sunt alungati de stapanii lor, se imprietenesc si hotarasc sa plece impreuna, in cautarea unui trai mai bun.

Citeste si:
Familia Addams vizitează Craiova. Spectacolul Outfitul Șearpelui se...
Familia Addams vizitează...

Puslamaua- 24 septembrie 2017 - Teatrul Rosu - Povestea il are in prim plan pe Francois Moulin, un Don Juan trecut de prima tinerete, care face slalom sentimental intre patru femei. Treptat, se dovedeste ca "distractia" lui il poate costa viata. Piesa este o comedie cu un comic spumos de situatii si limbaj si cu un ritm alert, care va va tine curiozitatea treaza.

Nunta cu divort- 24 septembrie 2017 - Teatrul Evreiesc de Stat - Fantezia comica ilustreaza felul in care se aranjau casatoriile in familiile evreiesti traditionale, dar si relatiile dintre soacra si ginere.

20 de ani in Siberia dupa memoriile Anitei Nandris Cudla - 24 septembrie 2017 - Teatrul National "I.L.Caragiale" - Spectacolul vorbeste despre destinul unei taranci din Bucovina, autoarea uneia dintre cele mai importante marturii despre calvarul din Gulagul sovietic.

Angajare de clovn - 24 septembrie 2017 - Teatrul National "I.L.Caragiale" - Piesa aduce pe scena imposibilul, intalnirea cu iluzia absoluta si cu mirajul libertatii fara granite. Totul se intampla intr-o montarea plina de umor, sensibilitate, cinism duios si acrobatii sufletesti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.