Administratia Nationala de Meteorologie a anuntat ca vremea va continua sa se raceasca in toata tara, in intervalul 21 septembrie - 22 septembrie, ora 22:00. 

Potrivit informării, de joi, ora 10.00, până vineri, ora 20.00, vremea va continua să se răcească în toată ţara, devenind rece pentru această perioadă cu precădere în regiunile intracarpatice, unde valorile maxime ale temperaturii aerului se vor situa, în general, între 14 şi 18 grade.

În zona montană înaltă, trecător, precipitaţiile vor fi mixte. Temporar vor fi intensificări ale vântului, în special în sudul teritoriului şi în zona de munte, cu viteze la rafală de 45...55 km/h”, anunţă meteorologii.

Potrivit acestora, îndeosebi în Banat, Crişana, Maramureş, Transilvania şi Moldova va mai ploua, dar numai pe arii restrânse se vor cumula peste 15 - 20 de litri pe metru pătrat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.